het bestuur van Grafein

Maria Kapteijns (1965) is beeldend kunstenaar (m.n. grafiek en fotografie) met exposities in binnen- en buitenland, als deelnemer en/of curator. Aanvullend behaalde zij haar Master Cultuurwetenschappen aan Tilburg University. Zij is lid van Grafiekplatform en als organisator betrokken geweest bij de Maand van de Grafiek 2016. Zij heeft als organisator en interviewer meegewerkt aan de talkshow Eindhoven uit de Kunst (2007-2016), verzorgt regelmatig lezingen en teksten over kunst en cultuur. www.mariakapteijns.nl.

Joyce Gabeler (1951) is sociaal psycholoog, kwaliteitsadviseur, Exceldeskundige en coördinator van kunstprojecten. Als adviseur van kunstenaarscollectief Het Transparante Huis kwam zij in aanraking met Grafiekplatform. Zij is al jaren grafiekverzamelaar en kunstliefhebber en is als coördinator betrokken geweest bij de Maand van de Grafiek 2016. www.gabeler-project.nl.

Cisca Poldervaart (1950) is beeldend kunstenaar (grafiek, tekenen, ruimtelijk werk) en sinds 2008 lid van Kunstliefde en van Grafiekplatform. Zij is altijd bezig met het organiseren van onverwachte projecten op kunst- en muziekgebied in buiten- en binnenland. Zij heeft als curator diverse exposities ingericht en is als organisator betrokken geweest bij Maand van de Grafiek 2016. Kunstliefde/Cisca Poldervaart en ledenpagina Grafiekplatform.