speerpuntprojecten van Grafein

De speerpuntprojecten zijn in ontwikkeling. Dit is het overzicht per 10-06-2019.

Print the City / Rub the Streets, Landelijk publieks / educatieproject gedurende Grafiek2019.

Bijna twintig grafiekscouts hebben zich al aangemeld; na de Impactmeeting op 23 mei worden de meest mooie plannen gemaakt voor basisschoolleerlingen, leerlingen voortgezet onderwijs, ouderen en andere groepen. Ook meedoen? Neem dan contact op met Cisca Poldervaart, de coördinator van het project.

Ad Dekkers (1938-1974), een project rond de internationaal bekende Nederlandse kunstenaar, in samenwerking met TU/e, Beeldenstorm / Daglicht Eindhoven en andere samenwerkingspartners, in november 2019.

Change - Form & Nature
Bulgarian artists in a changing culture
Een internationaal uitwisselingsproject met kunstenaars uit Bulgarije met een tentoonstelling van 12 t/m 29 september 2019 aan de Korte Vijverberg 2 in Den Haag.

Mastering Rembrandt: etching in process
Masterclass voor een geselecteerde groep kunstenaars, in samenwerking met Museum het Rembrandthuis en een bijzondere tentoonstelling van 10 t/m 27 oktober in AHAC, Amsterdam House of Arts & Crafts, Oudeschans 21 in Amsterdam.

Panta Rhei, een symposium rond een actueel grafisch thema op 29 november in het Auditorium van het Centraal Museum in Utrecht.logo stichting grafein